5.12.2020. 19:08
0
Abdulah Iljazović iz NiP-a, poznat po izjavi "kod mene je gram bio gram", osvojio mandat u Brčko Distriktu
Prema konačnim rezultatima koje je objavila Centralna izborna komisija (CIK), kandidat Naroda i pravde (NIP) Abdulah Iljazović osvojio je mandat u Skupštini Brčko distrikta.

Piše: Haris Ahbabović

Iljazović je osvojio 801 glas ili 31,86 posto, te je tako postao najmlađi izabrani zastupnik u Skupštini Brčko Distrikta ikad.

Kandidat NiP-a, podsjećanja radi, pažnju javnosti je privukao nakon što je na društvenim mrežama objavljeno da je prije tri godine bio optužen za dilanje droge.

Nakon što je zbog toga bio "prozvan" na stranici Raja sa biroa, on je odgovorio komentarom, te se zahvalio na "reklami".

"Znam da sam zeznuo situaciju i ne mogu pobjeći od toga. Vjerujem da mogu pokazati kako čovjek kada se okruži pravim ljudima može uraditi nešto što mu je bilo nezamislivo prije tri godine. Samo da se zna, kod mene je gram bio gram. Poštenje prije svega", napisao je tada Iljazović.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.