8.12.2020. 21:49
0
Mostar: Konaković i Mandić u Starom Gradu sa Irmom Baralijom
Nositeljica liste BH Bloka Mostar – SDP, Naša stranka za izborno područje Stari grad na izborima za Gradsko vijeće Grada Mostara Irma Baralija danas je dan na ulicama Mostara provela sa liderom Naroda i Pravde Elemedinom Konakovićem i Srđanom Mandićem novoizabranim načelnikom Općine Centar u Sarajevu.

Došavši u Mostar dali su podršku Baraliji ali i poslali određene poruke.

“Danas smo u Mostaru da snažno podržimo ove hrabre ljude. Ne volim u politici spinove i licemjerje i sva ova podmetanja koja su vidim prisutna i na mostarskoj političkoj sceni. Izbore u Mostaru imamo zahvaljujući ovoj hrabroj ženi Irmi koja je svojom apelacijom i svojom borbom natjerala Bakira Izetbegovića i Dragana Čovića da sjedu za isti sto i da se pod pritiskom suda o nečemu dogovore. Srcem podržavam ovu crvenu priču u Mostaru”, kazao je Konaković.


Srđan Mandić, Irmin stranački kolega zahvalio je Konakoviću što je došao pružiti podršku u Mostar.

“Ja se želim zahvaliti našem Dini što je došao da podrži zajedničku priču BH Bloka i odavde želimo da pošaljemo poruku da je BH Blok jači nego ikad, da je SDP jači nego ikad, da je Naša stranka jača nego ikad i da svi ovi niski udarci koji se svjesno plasiraju pred izbore u Mostaru neće proći. Mi ćemo 20. decembra pokazati da Mostar može bolje i da BiH može bolje i idemo po pobjedu u Mostaru”, rekao je Mandić, prenosi pressmedia.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.