10.12.2020. 16:01
0
Nestao avion iznad Omarske koji je poletio iz Banjaluke, u toku potraga
Policijski službenici policijskih uprava Prijedor i Gradiška, te Jedinice žandarmerije, u saradnji sa Helikopterskim servisom Republike Srpske aktivno tragaju za sportskim avionom čiji je nestanak prijavljen Policijskoj stanici Gradiška, rečeno je u MUP-u Republike Srpske.

Nestanak aviona sa radara prijavljen je Policijskoj stanici Gradiška u 14.10 časova.

Iz MUP-a su naveli da je Policijskoj upravi Gradiška prijavljeno da je danas sa Aerodoroma Banjaluka poletio sportski avion koji je prevozio vakcine za životinje i da su sa pilotom izgubli kontakt na području Omarske.


(Nermana Crnčalo)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.