18.12.2020. 12:09
0
Nebojša Vukanović: Kako je moguće da se takav gaf i skandal dogodi srpskom članu Predsjedništva BiH koji oko sebe ima desetine saradnika i savjetnika
Raspravljajući o aferi "Ikona" u Narodnoj skupštini RS-a, Nebojša Vukanović ovu aferu nazvao je nevjerovatnim skandalom te pozvao vlast da izađe i detaljnije informiše javnost.
"Poklonjena je ukradena ikona stara 300 godina. To je nevjerovatan skandal, ja ne mogu da vjerujem. To je posljedica svega ovoga što radite godinama, okružili ste se neznalicama i neobrazovanim poslušnicima. Ako je takav skandal prošao, ako ste poklonili ukradenu stvar i doveli u neugodnu situaciju ruskog ministra, vjerujte mi da zbog toga svi trebate da se povučete", rekao je Vukanović 

On je naglasio da se ovakve stvari ne smiju dešavati, a posebno ne srpskom članu Predsjedništva koji oko sebe ima desetine savjetnika.

"Kako je moguće da se takav gaf i skandal dogodi srpskom članu Predsjedništva BiH koji oko sebe ima desetine saradnika i savjetnika. Očekujem da vi iz vlasti izađete u javnost i kažete da li je tačno, ako je tačno, uputite javno izvinjenje Lavrovu i Rusiji. A ako nije tačno, neka snose odgovornost oni koji su krivi“, poručio je on.
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.