19.12.2020. 14:52
0
U Srbiju možete ući bez PCR testa još dva dana
Odluka prema kojoj je za ulazak u Srbiju stranim državljanima od 20. decembra potreban negativan PCR test bit će prolongirana za jedan dan.

Granična policija BiH obaviještena je od policijskih službenika Uprave granične policije Srbije da je došlo do izmjene odluke te da će se ona početi primjenjivati od 21. decembra od 0.00 sati, saopćeno je iz GPBiH.

Iz odluke su izuzeti prekogranični radnici uz potvrdu o zaposlenju i poljoprivredni radnici koji imaju dokaz o zemljištu.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.