24.12.2020. 11:46
0
Migrantska kriza je problem svih nas, ne samo građana Unsko-sanskog kantona!
Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP BiH, pozvao predstavnike je vlasti u Bosni i Hercegovini da se uozbilje po pitanju migrantske krize u našoj zemlji, pogotovo nakon jučerašnjeg paljenja migrantskog kampa Lipa.

„Migrantski kamp Lipa u USK juče nakon paljenja od strane migranata! Ovo se dešava u našoj zemlji, ovo je problem svih nas ne samo građana USK!

Pozivam hitno Zorana Tegeltiju, Radovana Viškovića i Fadila Novalića da zajednički pronađu rešenje i reše gorući problem migrantske krize!

Rešite problem sa predstavnicima Evropske komisije koji očigledno od BIH prave migrantski poligon, rešite problem sa Srbijom i Hrvtskom ili podnesite ostavke!

Više niko nema pravo da ćuti o ovom problemu, BiH je suverena i nezavisna država i ne sme biti ničiji poligon za ovaj nehumani projekat“, kaže Mijatović.

(Patria) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.