24.12.2020. 22:23
2
Oglasili se iz NiP-a nakon pisanja Source.ba portala: Srđan Srdić je isključen iz NIP-a zbog učešća u neregularnostima!
Srđan Srdić koji je na listi Naroda i pravde za Općinsko vijeće Novo Sarajevo osvojio najviše glasova isključen je iz ove stranke kojoj je pristupio u februaru ove godine. Srdić je i ranije bio vijećnik u OV.

"Povodom medijskih natpisa vezanih za vijećnika u Općinskom vijeću Srđana Srdića dužni smo saopćiti kako Srđan Srdić nije napustio Narod i Pravdu već je, zbog učešća u neregularnostima tokom izbornog procesa, prvo suspendiran a potom i isključen iz Naroda i Pravde. Klub vijećnika Naroda i Pravde u Općinskom vijeću Novo Sarajevo ima osam vijećnika i u punom kapacitetu nastavit će raditi u interesu građana", naveli su iz Naroda i pravde. 

Podsjećanja radi, Source.ba portal je danas pisao o ovome, to jeste da je Srdić, viječnik NiP-a sa najviše glasova u Novom Sarajevu, suspendovan iz stranke.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.