18.1.2021. 12:37
0
Stevandić i Špirić zbog koronavirusa na liječenju u UKC RS
Zbog koronavirusa na liječenje u Univerzitetskom kliničkom centru RS primljeni su Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske i poslanik u Predstavničkom domu parlamenta BiH i Nikola Špirić, predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i visoki funkcioner SNSD, piše Avaz.
Ovo je potvrdio generalni direktor UKC RS Vlado Đajić, koji je rekao da i Stevandić i Špirić imaju obostranu upalu pluća, ali da se osjećaju dobro i da se oporavljaju.

Podsjetimo, lider Ujedinjene Srpske i zamjenik direktora UKC RS Nenad Stevandić, potvrdio je prije pet dana na svom Twitter nalogu da je pozitivan na koronu. 

Tom prilikom, Stevandić je rekao da ima obostranu upalu pluća, ali da se ne osjeća loše i da je započeo liječenje.

(Mirza Malović)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.