21.1.2021. 10:39
0
Političar iz BiH slušao Halida Bešlića tokom sjednice: "Kad zaigra srce od meraka..."
Zbog pandemije sjednice Zastupničkog doma Parlamenta Bosne i Hercegovine održavaju su u online formatu. Tokom zasjedanja dogodila se nesvakidašnja situacija.
Naime, zastupnik Ifran Durić tokom glasanja o Nacrtu zakona o “švicarcima” glasno je slušao muziku u pozadini, odnosno pjesmu Halida Bešlića ,,Kad zaigra srce od meraka”.

“Molim Durića da harmoniku utiša”, kazao mu je predsjedavajući Mirsad Zaimović što je nasmijalo ostale zastupnike.

Inače, ovo nije prvi put da se bosanskohercegovački političari ne ponašaju prikladno tijekom online sjednica. Tako je prošle godine zastupnik SDA Suad Kaknjo zaspao tijekom zasjedanja.

(Mirza Malović)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.