22.1.2021. 8:57
0
Mektić nakon skandala u Dodikovoj režiji: Ovo su već ozbiljni simptomi bolesti
Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić oglasio se nakon jučerašnjeg skandala u režiji Milorada Dodika.

Član Predsedništva BiH Milorad Dodik vrijeđao je srpske članove Centralne izborne komisije BiH Vanju Bjelicu-Prutinu i Jovana Kalabu, ali i opozicione lidere Mirka Šarovića i Branislava Borenovića nazvavši ih lopovima, kriminalcima, mešetarima, izdajnicima...

"Ne kaže džaba naš narod budalu nit' je** nit' kući vodi", poručio je Mektić.


"Kad god pomisliš da ne može lošije ON pokaže da ima gore. Ovo su već ozbiljni simptomi bolesti", napisao je također na svom Twitter nalogu bivši ministar sigurnosti, prenosi Oslobođenje.


(Admir Oručević)

 
RSDodik
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.