23.1.2021. 13:47
3
Dodik: Bošnjački narod nije loš, samo je malo nesrećan
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik kazao je za medije da se u izjavi Bakira Izetbegovića da su "Srbi loš narod" vidi vjekovni kompleks konvertitstva i izdaje koju su Izetbegovići počinili napuštajući pravoslavlje, da bi sačuvali imovinu, te da je jasno kakvi su Srbi prihvatljivi za Izetbegovića i SDA.

Na pitanje Srne da prokomentariše Izetbegovićevu izjavu, Dodik je rekao da mu čestita na iskrenosti koju je konačno pokazao i otkrio kakvi Srbi su prihvatljivi za njega i SDA, samo oni podobni i u službi bošnjačkih interesa.

- Ja ne mislim da je bošnjački narod loš, naprotiv, dobar su i pomalo nesrećan narod. Nije mi palo na pamet da o narodu sudim na osnovu Bakira Izetbegovića i nekih njegovih prethodnika, koji su zarobljeni u viševjekovnoj mržnji prema Srbima i svemu što je srpsko, istakao je Dodik.

On je rekao da Izetbegoviću nije mrsko da gospodari Sarajevom u čiji su razvoj decenijama brojni Srbi dali najbolje što su imali, od univerzitetskih profesora do ljekara.

Podsjećamo, naime lider Stranke demokratske akcije je za medije prije dva dana kazao kako ema loših naroda, ima samo loših rukovodstava.


(Admir Oručević)

RSDodik
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.