25.1.2021. 8:42
0
"Razgovarao sam sa Dodikovim dugogodišnjim prijateljem, Bošnjakom. Kaže da ga je stid koliko je puta nekome rekao da Dodik nije nacionalista"
Nakon što je predsjedavajući Predsjedništva BiH i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik danas kazao da se ne kaje zbog riječi koje je izgovorio na prošloj konferenciji za novinare za članicu CIK-a Vanju Bjelicu-Prutina, jer, kako kaže, govorio je istinu, oglasio se i Saša Magazinović, zastupnik u Parlamentarnoj skupštini BIH.

- Razgovarao sam sa Dodikovim dugogodišnjim prijateljem, Bošnjakom. Kaže da ga je stid koliko je puta nekome rekao da Dodik zapravo nije nacionalista, jer ovo što sada demonstrira je upravo neskriveni nacionalizam. Kaže da to nije više taj čovjek sa kim se družio - napisao je Magazinović na Twitter profilu.

Podsjetimo, Dodik je članicu CIK-a spomenuo u kontekstu donošenja odluka o poništavanja izbora na određenim biračkim mjestima u Doboju i Srebrenici, kazavši kako su takve odluke išle u korist Bošnjaka.

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.