27.1.2021. 13:33
0
Zvizdić: 1945. je rečeno "nikad više", pa se dogodila Srebrenica
Danas, više nego ikada, moramo biti protiv svih oblika diskriminacije, netolerancije, ksenofobije i rasizma, poručio je Zvizdić.

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić, u povodu 27. januara, Dana sjećanja na žrtve holokausta, putem Twittera je poslao poruku koja podsjeća na prošlost, ali i predstavlja i opomenu za budućnost.

Dan sjećanja na šest miliona žrtava Holokausta. Danas, više nego ikada, moramo biti protiv svih oblika diskriminacije, netolerancije, ksenofobije i rasizma. Jer, 1945. je rečeno “nikad više”, a 1995. desio se genocid u Srebrenici. Gradimo svijet jednakosti, pravde i dostojanstva za sve, poručio je Zvizdić putem Twittera, piše "oslobođenje.ba"

 


(Alen Bećirević)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.