20.2.2021. 18:55
0
Bh. glumac Emir Hadžihafizbegović se oprostio od legendarnog kantautora Đorđa Balaševića
Bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović oprostio se od legendarnog kantautora Đorđa Balaševića emotivnom porukom na društvenim mrežama.
 Hadžihafizbegović je objavio fotografiju iz privatnog albuma na kojoj se nalazi u društvu s Balaševićem, uz dirljivu poruku.

"Treba zaustaviti sve oko sebe, vrijeme, zvukove, svjetlo, tamu, kiše, vjetrove, rijeke i glasove svakojake da se ova vijest primi. Prije više od 30 godina Olja i ti poklonili ste mi knjigu "Mali princ" sa posvetom o 'pripitomljenom prijateljstvu'. Mahni nama koji te volimo dobri čovječe, Đorđe Balaševiću, s planete Malog princa kad nas se sjetiš da li iz cirkusa koji odlazi ili sa ringišpila, nama će biti svejedno. Adio kumpanjo", naveo je u poruci Hadžihafizbegović.
 


(Saliha Rokša)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.