4.3.2021. 8:23
2
Hoće li Vlada KS i Krizni štab danas uvesti policijski sat od 20:00 sati?!
Vlada KS danas će održati hitnu sjednicu povodom pogoršanja epidemiološke situacije u Kantonu Sarajevo.

Nakon sjednice, predstavnici Vlade održat će press konferenciju u 12:00 sati u zgradi Kantona Sarajevo.

Kako se nezvanično moglo čuti, Vlada KS i Krizni štab KS donijet će restriktivnije mjere u KS kada je riječ o radnom vremenu ugostiteljskih objekata i to do 20 sati. 

Ugostitelji su već izrazili svoje nezadovoljstvo zbog moguće odluke te su najavili crni scenario za svoje biznise koji svakako trpe štetu. 

U KS je povećan broj zaraženih koronavirusom, a kroz Domove zdravlja dnevno prođe više od 1.000 pacijenata. Kada je riječ o bolničkim kapacitetima oni su popunjeni nešto više od 50 posto, ali premijer Edin Forto poručio je da prazni kreveti ne smiju biti nikakav indikator već treba ranije preduzeti mjere. 

(Patria)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.