6.3.2021. 8:40
0
Dok je situacija u BiH sve teža i teža, u Mostaru u prepunoj diskoteci "drma" i pjeva Tanja Savić
Dok se Bosna i Hercegovina suočava sa sve većim brojem preminulih i zaraženih koronavirusom, i u trenutku kada se uvode nove, strožije epidemiološke mjere, u jednom klubu u Mostaru sinoć je bilo krcato, prenosi Dnevni Avaz.

I to je ono što najviše ljuti u cijeloj priči, dok se zvaničnici u Vladi KS pozivaju na poštivanje zakona i odluka Kriznog štaba FBiH, u ostatku zemlje isti taj krizni štab niko "ne šljivi" ni dva posto.

Naime, u tom mostarskom klubu nastupa srbijanska pjevačica Tanja Savić, a sudeći prema snimcima iz objekta, niko od prisutnih ne poštuje nikakve epidemiološke mjere.

Postavlja se pitanje šta radi inspekcija koja je zadužena da kontrolira poštivanje donesenih mjera.

Podsjećanja radi, samo jučer u BiH je zabilježeno 910 novih slučajeva koronavirusa, a preminulo je 26 osoba.


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.