22.3.2021. 15:55
0
U Brčkom ograničenje kretanja od 22 sata
Rad ugostiteljskih objekata, sportskih kladionica, kockarnica i drugih priređivanja igara na sreću, kao i teretana, fitnes centara... koje se obavljaju u zatvorenom prostoru ograničavaju se u vremenskom razdoblju do 21 sat.
Zapovjednik Stožera za zaštitu i spašavanje Brčko distrikta donio je u ponedjeljak naredbu kojom se zabranjuje kretanje osobama na području Distrikta u vremenskom razdoblju od 22 do 5 sati, u narednih 15 dana.

Rad ugostiteljskih objekata, sportskih kladionica, kockarnica i drugih priređivanja igara na sreću, kao i teretana, fitnes centara, škola sporta i rekreativne aktivnosti koje se obavljaju u zatvorenom prostoru ograničavaju se u vremenskom razdoblju do 21 sat u narednih 15 dana, priopćili su iz Ureda gradonačelnika Brčko distrikta.

Osim toga, zabranjeno je svako organizirano okupljanje s glazbom uživo.

Uz to, zadužuje se Ured gradonačelnika – Inspektorat da vrši pojačanu kontrolu poštovanja mjera i naredbi Stožera za zaštitu i spašavanje Brčko distrikta u ugostiteljskim objektima, a sve s ciljem sprječavanja širenja zaraze koronavirusa.

Na ovaj način mjere koje su važile u dane vikenda produžuju se na cijeli tjedan, počevši od danas, navodi se u priopćenju. 


(FENA)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.