30.3.2021. 19:32
0
Mandić: SDA u saradnji s HDZ-om ne dozvoljava rekonstrukciju vodovodne mreže u Sarajevu
Načelnik Općine Centar Srđan Mandić upitao je člana Komisije za očuvanje nacionalnih spomenika BiH Faruka Kapidžića (SDA) može li u Banjoj Luci, kao što radi u Sarajevu, ne dozvoliti rekonstrukciju vodovodne mreže.

Mandić je naveo da SDA putem Kapidžića i u saradnji s HDZ-ovim ministrom prostornog uređenja FBiH ne dozvoljava rekonstrukciju vodovodne mreže u ulici Mis Irbina u Sarajevu.

“Drage sugrađanke i sugrađani, stanovnici Opštine Centar. Evo kako u praksi izgleda djelovanje Faruka Kapidžića i njegove tzv. zaštite Istorijskog urbanog krajolika. U saradnji sa HDZ ministrom ne dozvoljavaju rekonstrukciju vodovodne mreže u Ulici Mis Irbina. 27.01. smo podnijeli zahtjev, 15.03. nas prepuštaju Kapidžiću. Ovo je vrhunac drskosti i konačni dokaz namjera SDA. Nakon što su nas ostavili bez vakcina, sada nam oduzimaju pravo na dotok vode. E, pa imam za vas odgovor. Mi ćemo kopati i postavljati cijevi, a vi nas pokušajte zaustaviti. Dosta vas je bilo, DOSTA!!!! P. S. Pitam se da li Kapidžić može ovakvu odluku sprovesti recimo u Gospodskoj ulici u Banja Luci?”, napisao je Mandić na svom Facebook profilu.

(Ajdin Balićevac)

Drage sugrađanke i sugrađani, stanovnici Opštine Centar, Evo kako u praksi izgleda djelovanje Faruka Kapidžića i...

Posted by Srđan Mandić on Utorak, 30. March 2021.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.