2.4.2021. 17:14
1
Trivić pozitivna na korona virus
Poslanica PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jelena Trivić pozitivna je na virus korona i sa porodicom je u kućnoj izolaciji.

“Prve simptome sam osjetila u petak navečer i u subotu se pojavila povišena temperatura, koja je trajala kratko, pola dana. U subotu sam otišla u ARI ambulantu, testirala se, uradila nalaz krvi i dobila uputstva kako dalje da postupam. Test je bio pozitivan, stigao je u utorak”, rekla je Trivić.

Ona je za “Srpskainfo” rekla da osjeća blagi umor, malaksalost i potrebu da češće spava, dok ostale simptome nema ni ona, ni bilo ko u porodici.

Trivić je uputila podršku medicinskim radnicima, naročito onima u ARI ambulanti.

“I pored dužeg čekanja na pregled, doktori i sestre su brzi, vidi se posvećenost”, rekla je ona.


(Admir Oručević)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.