7.4.2021. 14:10
0
Video prilog kao dokaz: Sporni "malina respiratori" su upaljeni i koriste se na KCUS-u
U proteklih nekoliko dana velika prašina podigla se oko korištenja i upotrebe tzv. "malina respiratora", a koje je za potrebe liječenja Covid pacijenata u BiH nabavila firma "Srebrena malina" u vlasništvu Fikreta Hodžića

Piše: H. Ahbabović

Podsjećanja radi, sporni respiratori su predmet suđenja, a kao što znate trenutno se sudi premijeru FBiH, Fadilu Novaliću, ministrici finansija u Vladi FBiH, Jelki Milićević, suspendovanom direktoru FUCZ-a, Fahrudinu Solaku, te TV voditelju i vlasniku Srebrene maline, Fikretu Hodžiću.

Da su sporni kineski respiratori bili u upotrebi, kako su to potvrdili i sa KCUS-a u nekoliko navrata, jasno je u prilogu TV Hayat, na kojem se vide kako su respiratori koji su kupljeni u Kini za 10,5 miliona KM upaljeni i koriste se.

Video: Hayat TV

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.