11.4.2021. 15:09
0
Od posljedica koronavirusa preminuo sarajevski nastavnik Esat Ljajić
- U ime SSOOiO BiH Kantonalni odbor Kantona Sarajevo i u svoje lično ime, upućujem iskreno saučešće povodom gubitka našeg kolege Esata – prijatelja i dobrog insana, kazao je Saudin Sivro, predsjednik Sindikata.
Iz samostalnog sindikata osnovnog obrazovanja i odgoja FBiH (SSOOiO FBiH) uputili su saučešće povodom smrti kolege Esata Ljajića koji je preminuo u 57. godini od posljedica zaraze koronavirusom, prenio je Avaz.
                                                                                                                                                               - - U zadnjih nekoliko sedmica dobijamo izuzetno neprijatna iznenađenja, a posljednje u tom nizu je iznenadna smrt kolege, Esata Ljajića, člana SSOOiO FBiH i nastavnika fizike u  OŠ "Sokolje" i OŠ "Mustafa Busuladžić". Duboko smo potreseni i ožalošćeni jer na ovakve tužne vijesti nikada i niko nije niti može biti spreman - naveli su.

Dodaju i to da posebni ljudi žive u našim srcima i kada nisu pored nas.

- U ime SSOOiO  BiH Kantonalni odbor Kantona Sarajevo i u svoje lično ime, upućujem iskreno saučešće povodom gubitka našeg kolege Esata – prijatelja i dobrog insana - kazao je Saudin Sivro, predsjednik Sindikata.

Upućeni su izrazi podrške ožalošćenoj porodici, posebno Esatovoj supruzi Nafiji i sinu Elvisu, ali i svima onima kojima je Esat bio istinski prijatelj i kao takav ostavio neizbrisiv trag u njihovim srcima.


(Mirza Kadić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.