17.4.2021. 9:44
0
"Kad vam je teško, samo pomislite da će na narednim izborima glasati i umrli od korone, čak i oni pobijeni neodgovornošću vlasti"
Kada manipulacijama biračkim spiskovima, koje su postale "izborna svakodnevnica", dodate nemar vlasti u vezi sa odgovorom na pandemiju koronavirusa, odnosno nabavkom vakcina, dobijete novi/stari potencijalni problem na koji je ukazala profesorica Svetlana Cenić

Iako je do Općih izbora ostalo više od godinu dana uveliko se raspravlja o njima i sve su češće rasprave o uspjesima ili padovima stranaka na predstojećim izborima.

Aktuelna je priča i o Izbornom zakonu koja je od samog početka bila predmet brojnih spekulacija, a sada je tome doprinijela i priča o "non-paperu", naročito onom koji Hrvatskom koji ne zadire u prekrajanje granica, ali da u Izmjene izbornog zakona u BiH.

No, BiH se na svakim izborima suočava i sa brojnim drugim problemima koji se ne rješavaju iz godine u godinu. Kada manipulacijama biračkim spiskovima, koje su postale "izborna svakodnevnica", dodate nemar vlasti u vezi sa odgovorom na pandemiju koronavirusa, odnosno nabavkom vakcina, dobijete novi/stari potencijalni problem na koji je ukazala profesorica Svetlana Cenić.

-Kad vam je teško, samo pomislite da će na Opštim izborima naredne godine glasati i umrli od korone - čak i oni pobijeni nemarom i neodgovornošću vlasti da na vreme nabave vakcine, napisala je Cenić na Twitteru.

Kad vam je teško, samo pomislite da će na opštim izborima naredne godine glasati i umrli od korone - čak i oni pobijeni nemarom i neodgovornošću vlasti da na vreme nabave vakcine.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.