17.4.2021. 11:07
0
U Sarajevo upravo stigle vakcine: Nova donacija iz Turske
Na Međunarodni aerodrom u Sarajevu danas je stiglo još 10.000 doza vakcina iz Turske koje su namijenjene policijskim agencijama u BiH. Vakcine su jutros iz Ankare sa ambulantnim avionom stigle na sarajevski aerodrom.

Ministar odbrane BiH Selmo Cikotić i turski ambasador Sadik Babur Girgin dočekali su donaciju na aerodromu, potvrđeno je iz turske ambasade.

Podsjećamo, ministar sigurnosti BiH Selmo Cikotić je prilikom prošlosedmične posjete Turskoj od premijera Suleyman Soylua zatražio podršku u vidu vakcina za pripadnike policijskih agencija i agencija za primjenu zakona u BiH jer oni nisu na listi prioriteta prilikom vakcinacije.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.