7.5.2021. 15:46
0
Kusturica na sastanku s Handkeom stavio masku preko očiju
Režiser Emir Kusturica dočekao je austrijskog nobelovca Petera Handeka u Banjaluci.

Zajedno su prisustvovali sastanku u zgradi Vlade Republike Srpske, a neobičnični potez Kusturice naveo je sve da se pitaju da li ima neku skrivenu poruku, piše "N1".

Tokom početka sastanka sa predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, predsjednicom RS Željkom Cvijanović, premijerom RS Radovanom Viškovićem, predsjednikom Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske Rajkom Kuzmanovićem i rektorom Univerziteta u Banjaluci prof. dr. Radoslavom Gajaninom, Kusturica je držao masku preko očiju.

Ovaj neobični potez zabilježili su mediji koji su prisustvovali samom početku sastanka, a ostatak susreta bio je zatvoren za medije.



(Ajdin Balićevac)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.