10.5.2021. 15:41
0
Efendić i Šteta obišli radove na pet infrastrukturnih projekata u Novom Gradu
Efendić je naveo da su gradilišta koja su danas obišli dio projekata koji mijenjaju "lice" općine, a svaki za sebe je od velike važnosti za život građana.
Načelnik Općine Novi Grad Sarajevo Semir Efendić, ministar saobraćaja KS Adnan Šteta i direktor Direkcije za puteve KS Selmir Kovač obišli su danas gradilišta pet infrastrukturnih projekata iz oblasti saobraćaja na području te općine.

Radi se o rekonstrukciji ulice Ahatovićka u naselju Dobroševići, ulici Avde Palića u Zabrđu, te ulice Adema Buće u Buća Potoku, kao i dovršetku izgradnje primarnih saobraćajnica IX transverzale i proširenja ulice Džemala Bijedića.

Efendić je naveo da su gradilišta koja su danas obišli dio projekata koji mijenjaju "lice" općine, a svaki za sebe je od velike važnosti za život građana.

Šteta je istakao da radovi na gradilištima napreduju predviđenim svojim tokom, te da imaju jako dobru saradnju što je ključ uspjeha u cestovnoj infrastrukturi, saopćeno je iz Općine Novi Grad.


(Fena)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.