30.7.2021. 16:29
0
Formirana Radna grupa za deponiju Uborak-Buđevci
Konstituirajuća sjednica Radne grupe za deponiju Uborak-Buđevci održana je u petak u Gradskoj vijećnici Grada Mostara s ciljem poduzimanja aktivnosti u vezi problematike vezane za navedenu deponiju.

Članovi Radne grupe su predsjednik Odbora za stambeno komunalne poslove Gradskog vijeća (GV) Grada Mostara Damir Šunjić, zamjenik predsjednika Odbora Haris Nazdraić, vanjski suradnik iz oblasti zaštite okoliša Antonela Musa, vanjski suradnik iz oblasti ekologije Danijela Petrović, vanjski suradnik iz oblasti hidrologije Ivan Cicko Antunović, vanjski suradnik iz oblasti zaštite okoliša Zejnil Trešnjo, vanjski suradnik iz oblasti kemijske tehnologije Edhem Čustović, Azra Repeša ispred Deponija d.o.o. Mostar, biolog Pavle Spasojević, te tajnik Gradskog vijeća Marija Soldo, priopćeno je iz Službe za komunikacije, odnose s javnošću i međunarodnu suradnju GV-a Mostara.

Zadaci koji se stavljaju na obvezu Radnoj grupi su analiza svih prezentacija rješenja firmi održanih na tematskoj sjednici 10. lipnja u vezi s deponijom Uborak-Buđevci, izvještavanje o najprihvatljivijem rješenju vezanom za način zbrinjavanja otpada na regionalnoj deponiji, praćenje daljnjih aktivnosti vezanih za realizaciju Plana prilagodbe upravljanja otpadom na deponiji, te obaveza kvartalnog izvještavanja GV Grada Mostara o poduzetim aktivnostima, stoji u priopćenju.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.