31.7.2021. 16:42
0
Bivši član Kriznog štaba KS-a Kemal Beganović negodovao sistem vakcinacije protiv koronavirusa u Zetri
Bivši član Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo Kemal Beganović danas je imao veoma oštru reakciju po pitanju vakcinacije u dvorani Zetra. Na svom profilu na društvenoj mreži napisao je jednu kritiku na račun onih koji sprovode masovnu vakcinaciju u Kantonu Sarajevo. Pročitajte šta je napisao:

- A može li masovna vakcinacija u Zetri da se provodi od 19h poslijepodne, cijelu noć, pa do sutra dan do 9h? Ja ne znam da li se ovoga bilo teško sjetiti, umjesto da ljudi stoje u 300 metarskoj koloni na +39C!? - napisao je Beganović danas na svom Facebook profilu.

Beganović je u toku razgovora o ovom potezu naglasio da se itekako može učiniti dosta efikasnije olakšanje za sve one koji žele doći na vakcinaciju protiv koronavirusa u Zetru.

Upitali smo Kemala u toku razgovora i nešto veoma direktno - Zašto nije i dalje član Kriznog Štaba KS-a a ima mnogo konstruktivnih stvari za ponuditi sistemu? -  odgovorio je i na to pitanje i to veoma konkretno. Poslušajte u videu šta nam je još Beganović rekao kao odgovore o trenutnoj situaciji.


(Amer Mujezinović)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.