21.8.2021. 19:37
1
Zahiragić odgovorio Vraniću: Pišeš statuse i saopštenja na isti način kao što vodiš zdravstvo u KS - veoma loše
Zastupnik SDA u Skupštini KS Haris Zahiragić odgovorio je kantonalnom ministru zdravstva Harisu Vraniću na društvenim mrežama.

Podsjećamo, jučer je Zahiragić oštro kritikovao sramotno vakcinisanje članova Vlade KS Pfizer vakcinom, a neki od ministara su se tom prilikom vakcinisali u svojim kabinetima.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

- Piše statuse i saopštenja na isti način kao što vodi zdravstvo u Kantonu Sarajevo – veoma loše!

Međutim, sa ovim proiciranim “sukobom” zapravo samo žele skrenuti pažnju sa “afere Pfizer” i vakcinisanja u zgradi Vlade i po privatnim klinikama.

To im, naravno, neće uspjeti, jer tek će morati odgovoriti na mnoga pitanja. Odgovoriti i odgovarati. Haris Vranić, skandalozni Ministar zdravstva KS, u odgovoru na moj jučerašnji status, osim niza, veoma plitkih, formulacija i pokušaja uvreda, između ostalog kaže:

Dakle, nisam se ni dotakao njihovog morala, teflon obraza, ali šta uopće reći kad je „komesar za moral“ SDA, na sasvim moralan, častan i pošten način ušao u Skupštinu KS tako što su 4 kandidata sa više osvojenih glasova od njega, „moralno“ njemu prepustili mjesto zastupnika. A on „moralno“, onako SDA-ovski, faraonski zasjeo.”

U prilogu je slika na kojoj je komparacija broja glasova mene, tada 25-togodišnjaka koji je bio na visokom 15. mjestu liste, kao i broja glasova svih zastupnika SDP-a uključujući nosioca liste.

Dakle, kao što vidite svojim očima, Vranić, ponavljajući tezu onih kojima je najteže pao moj naknadni ulazak u Skupštinu, ponovo ne govori istinu!

Ništa novo, odveć smo navikli na to od njega.

Zbog toga i nije problem što ne govori istinu, problem je što je ovaj čovjek i dalje, poslije svih skandala koje je napravio, Ministar zdravstva KS…

Neće još dugo, najdalje do izbora 2022., a već se od njega, kao i od premijera Forte, ograđuju oni koji su ih imenovali, tako da mu je i 2022. daleko, piše u objavi zastupnika Zahiragića.

(Ajdin Balićevac)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.