9.9.2021. 18:45
0
Stanivuković najavio bombu: Ispred RTRS otkrit će nove detalje navodnog kriminala SNSD-a, spremio je i krivične prijave
Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković predstavit će novi izvještaj Tima za reviziju u nedjelju u 17 sati ispred zgrade RTRS.

Kako je BN-u potvrđeno iz kabineta gradonačelnika, tema izvještaja bit će kriminal bivših funkcionera Gradske uprave, sumnjivi poslovi, kao i poslovi vezani za firme kojima su oni rukovodili.

Tim je istraživao kriminal bivših saradnika Igora Radojičića, a u izvještaju su se našli i aktuelni odbornici.

Stanivuković će pričati i o nepotizmu u Gradskoj upravi, kao i rodbinskom zapošljavaju u javnim preduzećima.

U izvještaju su i lažne diplome, kao i nekoliko nevjerovatnih javnih nabavki među kojima su knjige i ukrasi od nekoliko hiljada maraka.

Kako navode, radi se o grubom kršenju zakona i kriminalu, a krivične prijave protiv određenih funkcionera su već spremne.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.