15.9.2021. 21:30
0
"Ne mogu biti ničiji kandidat, niti mogu pripadati nekoj političkoj stranci. Nemam namjeru izvlačiti bilo kakvu političku korist od oštećenih porodica koje besplatno zastupam"
Advokat Ifet Feraget osvrnuo se na spekulacije da bi mogao biti kandidat za utrku za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine na izborima 2022. godine kazavši da nema namjeru da bude kandidat.

Feraget tvrdi da ga niko nije kontaktirao, te da se nema namjeru baviti politikom.

"Hvala svima koji su me planirali za poziciju člana Predsjedništva, velika je čast biti spomenut kao kandidat za takvo nešto. Obradovat ću sve one koji su svih ovih godina na suprotnoj strani i koji ne žele da se utvrdi istina i reći ću da se ne planiram baviti politikom", kazao je advokat Feraget u emisiji Pressing.

Dodao je da bi bilo pogubno da se on bavi politkom jer nema političkog iskustva.

"Ja ne mogu biti ničiji kandidat, niti mogu pripadati nekoj političkoj stranci. Nemam namjeru izvlačiti bilo kakvu političku korist od oštećenih porodica koje besplatno zastupam", rekao je Feraget.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.