20.9.2021. 19:50
0
Draško Stanivuković se ne boji opoziva s mjesta gradonačelnika
Komentarišući poziv predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlade Đajića da opozovu gradonačelnika, Stanivuković ih pozvao da to urade čim prije.

- Razlika će biti veća za nas, a pogubnija za njih. Jasno mi je da moraju da hrane svoje biračko tijelo, a to rade najčešće tako što pričaju o nama, rekao je Stanivuković. Nije ostao dužan ni Đajiću.

- Radojičiću zamjeram mnogo stvari, ali on je gospodin nad gospodom za ovoga. Preporučujem mu da se pozabavi UKC-om, a pozabavićemo me se i mi, rekao je Stanivuković pozvavši nadležne institucije da prekontrolišu i nabavku respiratora i medicinske opreme u UKC-u.


(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.