13.10.2021. 12:32
1
Poznat identitet sarajevskih policajaca koji su privedeni danas u sklopu akcije "Kontakt"!
FOTO: Dnevni Avaz
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, pod direktnim nadzorom postupajućih tužilaca Kantonalnog tužilaštva Sarajevo, od ranih jutarnjih sati provode akciju kodnog naziva "Kontakt", prenosi danas Avaz.

Kako su saopćili iz sarajevske policije, akcija je rezultat višemjesečne istrage i intenzivnog rada na rasvjetljavanju i dokumentovanju više krivičnih djela za koja su osumnjičeni članovi organizovane kriminalne grupe, a čiji dio su i neki od pripadnika policije Kantona Sarajevo.

Do ovog momenta u službene prostorije je privedeno ukupno 31 lice, od čega je šest policijskih službenika Uprave policije MUP-a KS.

Kako saznaje portal "Avaz" iz izvora bliskih istrazi privedeni su policajci MUP KS M.K., J.F., J.M, M.S., S.V. i M.J.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.