18.10.2021. 15:33
0
Komšić potvrdio da je pio rakiju s Dodikom kod Džaferovića: Evo šta je bio povod slavlja u Predsjedništvu BiH
Nakon što je član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio da su on i Željko Komšić kod trećeg člana Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića nedavno pili rakiju, oglasio se i Komšić potvrdivši ovu informaciju.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić objasnio je za Oslobođenje o čemu se tu zapravo radilo.

- To je tačno. On (Milorad Dodik op.a) je tada donio svoju rakiju da nazdravimo povodom potpisivanja ANP - kazao je Komšić.

Podsjetimo, član Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda Milorad Dodik doveo je danas u zgradu Predsjedništva BiH harmonikaša.

Nakon žestokih reakcija ostala dva člana Predsjedništva i mnogobrojnih političara naše zemlje, kao i najava Željka Komšića da će istražiti kako Je došlo do te situacije, Dodik je odlučio sam pojasniti kako je sve izgledalo.

- Šta je problem? Harmonikaš je ušao sasvim normalno, to je moj poznanik iz Banjaluke, a čime će se Komšić baviti je drugo... - kazao je između ostalog Milorad Dodik.

(Ajdin Balićevac)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.