20.10.2021. 12:35
0
Nema ga kada je najpotrebniji: Vukanović propušta posebnu sjednicu NSRS, a evo i zbog čega...
Narodni poslanik NSRS Nebojša Vukanović propustit će današnju posebnu sjednicu NSRS-a kako on navodi iz objektivnih razloga. Putem svog bloga Vukanović je dao obavještenje da je imao "manji rutinski zahvat u lokalnoj anesteziji" te da zbog toga mora mirovati nekoliko dana.

Nije ništa strašno niti ozbiljno ali se preporučuje mirovanje, pa se redovnim aktivnostima vraćam krajem mjeseca, napisao je Vukanović.

Također, dodao je kako mu je ovo prvi put u tri godine da izostaje sa jednog zasjedanja i to, prema mišljenjima mnogih, jednog od najbitnijih za RS ali i BiH. Ovom prilikom je poželio sreću kolegama u NSRS.

- Puno sreće kolegama poslanicima u Narodnoj skupštini Srpske, neću moći nažalost da pomognem iz klupa, ali neka i vlast počine od mene bar jednu sjednicu i jednu tačku dnevnog reda, jer moram priznati da su me iznenadili brzim sazivanjem Posebne sjednice, jer da sam znao sve bih prolongirao.

Na kraju je istakao kako će se sljedećih sedam dana uglavnom obraćati pisanjem na blogu, a redovne aktivnosti na terenu nastavljam krajem mjeseca, prenosi Oslobođenje.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.