21.10.2021. 8:14
0
Potvrđeno: SIPA može uhapsiti bilo koga u BiH
“Policija zna šta im je posao, posao nije jednostavan, podrazumijeva rizik. SIPA je u stanju uhapsiti bilo koga u ovoj zemlji ako dobije nalog”, kazao je u večerašnjem Pressingu na N1 predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić.

“Ako se mi nećemo boriti za svoju državu u okviru onoga što nam daju Ustav i zakoni zašto očekujemo da će se stranci boriti? Činjenica jeste da visoki predstavnik ima gotovo božanske ovlasti kada je riječ BiH, on može sve da mijenja osim Aneksa u Dejtonskom sporazumu, ali sve ostalo može. Ima li tu spremnosti, ne znam. Za sada ne vidim spremnost. Ima on podršku, samo pitanje je dokle ide ta podrška. Mislim da će tako rasti i jedna vrsta pritiska i rasti će podrška njemu, šta će on uraditi ja ne znam“, kazao je Komšić u Pressingu.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.