22.10.2021. 8:18
0
Mektić: Spominjanje rata nije prazna priča
Posljednjih dana, pa i sedmica jedno pitrranje neprestano provijava u medijima. Hoće li opet biti rata u BiH. Dok veći dio domaćih političara, kao i međunarodnih predstavnika pokušavaju umiriti stanovnike BiH tvrdnjom kako rata neće biti. Međutim postoje i oni koji ne isključuju mogućnost pojedinačnih incidenata.

Među takvima je i državni zastupnik Dragan Mektić, koji kao uzrok svih problema u BiH vidi Milorada Dodika.

-  Ne vjerujem da je to sada prazna priča. Potpuno je logično da Dodik sada vuče ovako nerazumne poteze, koji mogu stvarati atmosferu straha od određenih vrsta incidenata. Pazite, mnogo će doći ozbiljnije stvari kroz sljedeću posebnu sjednicu, kad će raspravljati o OSBiH, pravosuđu, UIOBiH... Tu može doći do strahovitih turbulencija, strahovitog otpora i ja ne bih isključio da tu može da dođe do određenih incidentnih situacija, ali ne bih rekao rata, prenosi Oslobođenje.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.