23.10.2021. 22:21
0
Delalić nakon zlata za BiH: Želimo vratiti i svjetsku titulu u našu zemlju
Ispunili smo naš cilj i osvojili smo deseto evropsko zlato, i čestitam momcima, stručnom štabu koji je vjerovao u nas, kazao je Sabahudin Delalić, kapiten reprezentacije BiH u sjedećoj odbojci.

Oni su večeras u Turskoj osvojili evropsko zlato.  "Moram reći da smo Rusima vratili sve ono što su nam nanijeli u Tokiju i na prošlom evropskom prvenstvu u Mađarskoj," kazao je on, prenio je BHRT.


Slijedeći cilj nam je Svjetsko prvenstvo, istakao je Delalić.

"Želimo se odužiti reprezentaciji Irana i vratiti i svjetsku titulu u Bosnu i Hercegovinu. To je cilj stručnog štaba i svih igrača", naglasio je kapiten.  Selekcija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci prvak je Evrope.

Oni su danas na Evropskom prvenstvu koje se igra u Turkoj savladali Rusiju i tako osvojili deseto zlato na ovom takmičenju. Do sada su bili jednom i vicešampioni, te dva puta bronzani.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.