26.10.2021. 11:43
2
Stanivuković razbjesnio Goricu, obrušila se i na "pojedince koji glume nivo u SNSD-u", a onda se "ukazao" Srđan Puhalo
FOTO: oslobođenje
Tokom i kraju gostovanja Draška Stanivukovića na RTRS-u, na društvenim mrežama trajao je "obračun" sa gradonačelnikom Banje Luke. Kao i obično, jedna od najglasnijih kritičarki na istupe gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića bila je Gorica Dodik, kćerka člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Naime, u emisiji RTRS-a gostovali su gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković i savjetnik člana Predsjedništva BiH Radovan Kovačević. Stanivuković je u debati pred tv kamerama iznio niz oštrih kritika i optužbi na račun SNSD-a i Milorada Dodika, nakon čega je uslijedio niz komentara Dodikove kćerke: 

- Kakvo neznanje i nepoznavanje osnovnih pojmova u politici od strane gradonačelnika, kada treba da iznese stav o tome da li je za vraćanje nadležnosti on opet okreće temu na porodicu Dodik. Malac je zaljubljen u Dodika, ljubomoran je na nas jer smo mu bliži, poručila je Gorica Dodik, te nastavila:

- O, Bože, ko komentariše ozbiljne teme, jel` vas sramota u PDP-u, vas obrazovane akademske građane za kakve se prodajete. Ovo vas predstavlja…

- Vrlo opasna, bezobrazna budala, čovjek koji od početka svoje karijere jedino što radi je to da legalizuje svoj bezobrazluk i laži.

- Ni na jedno konkretno pitanje gradonačelnik nije imao odgovor, javljaju da su ga spremili da počne emisiju sa napadima da ne bi došao u situaciju da ispadne budala koliko je nedorastao funkciji koju obavlja. E, pa nije ispao budala, dokazao je da to u stvari i jeste, poručila je Gorica Dodik.

Na kraju, u posljednjem tvitu je navela: 

- Vi, pojedinci, koji glumite nivo u SNSD-u i narušavate ugled stranke, krajnje je vrijeme da pređete u PDP, to je stranka za one što na narod gleda sa visine, umišljene glave i “akademske” građane koji su nedorasli funkcijama koje obavljaju. Malac je dokaz da tamo pripadate. 

Na samu debatu Stanivukovića i Kovačevića u svom stilu osvrnuo se i Srđan Puhalo.

"Ako su nam Stanivuković i Kovačević budućnost, Njemačka je jedina alternativa!!!"


(Admir Oručević)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.