27.10.2021. 15:29
0
Dodik poručio da mu porodica jedva preživljava: Niko nije zaposlen, jedino je moj sin zaposlen!
Tokom današnje posebne sjednice Narodne skupštine RS, Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH, odgovarajući na prozivke opozicije, požalio se da mu porodica jedva preživljava.

Također je rekao da protiv njega nema niti jedne presude za bilo kakav kriminal osim prekršaja za brzu vožnju. 

- Ni jedne presude nemam. To vam je malo pa ste krenuli na porodicu. Moja porodica veze nema sa ovim, oni se bore za svoj život, kćerka koja ima četvoro djece koja drži u zakup restoran i plaća kiriju i koja već godinu dana negativno ostvaruje prihode - rekao je Dodik tokom skupštinskog obraćanja.

Dodao je da mu kćerka uredno isplaćuje plaće, plaća poreze i da ništa nije dužna državi.

- Niko nije zaposlen, moj sin nije zaposlen - rekao je Dodik. 

(H. Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.