5.11.2021. 21:38
0
Voda potopila automobil u blizini Visokog: Pogledajte snimak izvlačenja Audija, koji je ostao "zaglavljen" u vodi
Obilne padave koje su protekle noći, a i tokom cijelog današnjeg dana, pogodile dijelove Bosne i Hercegovine stvorile su mnogo problema građanima i mještanima lokaliteta koji su najviše pogođeni ovom elementarnom nepogodom, prenosi Osobođenje.

Alarmantna situacija u toku dana bila je i na području Visokog, gdje se u blizini mjesta Čekrekčije uslijed obilnih padavina i izlijevanja rijeke Bosne, "zaglavio" jedan automobil.

Taj putni pravac na magistralnoj cesti M17 od Visokog prema Sarajevu je, podsjećamo, u toku dana zatvoren za promet vozila, a saobraćaj se prema Sarajevu odvija preko autoputa.

Automobil koji je se danas našao pod vodom izvukli su, u kooperaciji, pripadnici GSS Visoko u saradnji sa uposlenicima JKP Visoko.

(H. Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.