21.11.2021. 10:33
1
"Najvažnija je Republika Srpska. Stabilnost entiteta zavisi od MUP-a"
Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović zahvalila je svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova "za godine prednog rada na očuvanju i zaštiti Republike Srpske, njenog ustavnog poretka, ali i zaštiti svih građana i njihove imovine".

Čestitajući krsnu slavu MUP-a Sabor Svetog arhangela Mihaila, Cvijanovićeva je, kako prenosi Srna, istakla da stabilnost Republike Srpske u velikoj mjeri zavisi upravo od MUP-a.

- Naša opšta bezbjednost zavisi upravo od spremnosti naše policije. Iz tog razloga smo čitav niz godina radili na unapređenju materijalog statusa, ali isto tako i osposobljenosti pripadnika MUP-a, rekla je Cvijanović novinarima u Banjaluci.

Cvijanovićeva je naglasila da su pripadnici MUP-a ti od kojih zavisi mir i red, te sve ono što je važno da bi Republika Srpska mogla da gradi ekonomski bolju budućnost i da zadrži političku stabilnost.

- Svim pripadnicima MUP-a želim mirnu i stabilnu Republiku Srpsku, uspješan rad u budućnosti i svijest o tome da nam je najvažnija upravo Republika Srpska, poručila je Cvijanović.

(Ajdin Balićevac)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.