24.11.2021. 10:59
0
Mektić izazvao haos sa samo 2 rečenice, društvene mreže gore zbog svađe sa "Dodikovim botovima": J**e se meni za ovakvu RS, odlazi mi porodica!
Sve je počelo nakon Mektićeve objave u kojoj je razočaran napisao da mu zbog situacije u RS-u odlaze članovi porodice.
Dragan Mektić, bivši ministar sigurnosti BiH izazvao je lavinu komentara na društvenoj mreži Twitter nakon jedne, naizgled bezazlene objave, koja je pokrenula žustru raspravu kako on sam kaže sa "Dodikovim botovima".

Mektić je razočarano objavio kako članovi njegove porodice napuštaju Bosnu i Hercegovinu.

-Meni se j**e za ovakvu Republiku Srpsku, odlazi mi sestrić (dipl. ing. građevine) i njegova supruga (mašinski ing.) sa troje male djece u Graz, jer ovdje ne mogu preživjeti, poručio je Mektić uz psovke, a onda je uslijedila burna rasprava uz posvke.

Tako su neki Mektiću ironično predložili da sam pomogne svom sestriću, a onda je uslijedio brzi odgovor: "Ja da mu dajem, njih dvoje inžinjeri ne mogu zaraditi za mjesec života, a ja sam svoju glavu sto puta stavio u torbu za Republiku Srpsku. To vi botovi što dobivate, to je samo vaša privilegija", poručio je Mektić.


No, okršaj se nastavio.

-Pa što i ti ne ideš kad ovdje ne valja, ili što nisi ubijedio sestrića da je ovdje dobro. Kako tebi, tako i njemu, upitao je Mektića jedan od korisnika Twittera, a Mektić je u svom stilu odgovorio: "Kako ga ubijediti kada sa platom ne može preživjeti. To samo vama ide od ruke", uzvratio je.

Ovdje nije kraj raspravi koja je uz teške riječi čini se otišla u nedogled, a sve komentare i replike pogledajte na zvaničnom Twitter profilu Dragana Mektića.

(Admir Oručević)
RSDodik
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.