4.12.2021. 8:32
0
Nakon 15-dnevnog skrivanja od policije i predaje: Petru Dukiću određen pritvor
Prvoosumnjičenom u slučaju Transporter Petru Dukiću Sud BiH je odredio jednomjesečni pritvor. Podsjećamo, Dukić se 15 dana krio od policije, a potom se sam predao Sudskoj policiji u Sarajevu. Za njim je bila raspisana potjernica.

U toku pretresa u okviru akcije Transporter, u Dukićevoj garaži je pronađeno 300 kilograma droge. Pretpostavlja se da je on vođa grupe narko dilera. 

U toku ove akcije uhapšeno je ukupno 10 osoba, a za njih šest Sud BiH je ranije odredio jednomjesečni pritvor. Radi se o  Bojanu Cvijetiću, pripadniku MUP-a Republike Srpske Mladenu Milovanoviću, Saši Rađeviću, Aleksandru Nikoliću, Ivanu Juriću i Draganu Kresojeviću. Milovanović je naknadno pušten na slobodu jer je odlučio sarađivati s bh. pravosuđem, prenosi Oslobođenje.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.