8.12.2021. 15:36
0
Certifikat bonitetne pouzdanosti BH Telecomu
Već drugu godinu zaredom, BH Telecom je nosilac certifikata bonitetno pouzdane kompanije, prema metodologiji najveće domaće bonitetne agencije LRC.

Certifikat bonitetne pouzdanosti je službeno priznanje postojanog i sigurnog poslovanja.

Prema kriterijima Agencije za ocjenu kreditne sposobnosti, BH Telecom, kao nosilac certifikata je smješten u elitnu grupu finansijski najpouzdanijih privrednih subjekata i iznadprosječne uspješnosti u BiH.

Certifikat Pouzdanosti nosiocima osigurava konkurentnu prednost i ugled u odnosu na ostatak industrije, i na taj način u velikoj mjeri olakšava poslovanje, a kompanijama omogućava da budu prepoznate kao poželjni poslovni partneri.

BH Telecom. Moja priča!

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.