20.12.2021. 18:42
0
Ministarstvo saobraćaja KS organizira Dan otvorenih vrata
U ovoj godini Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo realiziralo je značajne projekte, na osnovu kojih je zaprimljeno dosta prijedloga, mišljenja, pohvala i kritika građana.

U godini na izmaku, kako navode iz ovoga Ministarstva, fokus je, osim na projektima, bio i na osluškivanju potreba građana i njihovim sugestijama. Tu praksu će nastaviti, te žele da i u 2022. godini upravo građani budu njihovo najbolji saradnici, pri realizaciji svih aktivnosti.

Tim povodom iz Ministarstva pozivaju građane da se u petak, 24. decembra, u amfiteatru Doma mladih,  pridruže Danu otvorenih vrata Ministarstva saobraćaja KS i saznaju šta je urađeno u ovoj, te kakvi su planovi za narednu godinu. Događaj će biti organiziran uz poštivanje  epidemioloških mjera u periodu od 10 do 14 sati spomenutog dana.

Građanima će toga dana na raspolaganju za sva pitanja biti ministar Adnan Šteta, zajedno sa svojim saradnicima. Oni će imati priliku da iznesu svoje prijedloge, kako bi zajedno odlučili šta treba biti prioritet Ministarstva u 2022. godini.

Toga dana posjetioci će, također, moći probati udobnost stolica za nove sarajevske tramvaje, te putem ankete odlučiti koja je najbolja kako bi se upravo ona našla u novim sarajevskim tramvajima, najavljeno je iz Službe za protokol i press KS.

(FENA/A. Balićevac)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.