11.1.2022. 11:47
0
Državljanin BiH poginuo u Hrvatskoj: Zbog orkanskog udara vjetra sletio u provaliju
Jučer u 19.50 sati u Hrvatskoj na dionicidržavne ceste broj 8 kod skretanja za Priznu za vrijeme zabrane saobraćaja za sve kategorije vozila zbog orkanskog udara vjetra, došlo je do saobraćajne nesreće sa smrtno stradalom osobom, saopćeno je iz Uprave policije ličko-senjske.

Kako navode, nepoznata muška osoba upravljala je kamionom s poluprikolicom nacionalne oznake Bosne i Hercegovine i sletio ulijevo u provaliju, gledano iz smjera Karlobaga u smjeru Senja, te je uslijed zadobivenih povreda preminuo na mjestu događaja.

Uviđaj će se zbog sigurnosnih razloga nastaviti po smirivanju vremenskih prilika, odnosno po prestanku orkanskih udara vjetra.

Kako nezvanično prenosi avaz u stravičnoj nesreći poginuo je M.K. iz Zenice.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.