12.1.2022. 8:18
0
Okolić napada BiH jer Podžić traži njegovu odgovornost zbog neustavnog 9. januara
Ministar odbrane BiH Sifet Podžić pokrenuo je postupak protiv zamjenika ministra odbrane Mirka Okolića i naredio da se to isto učini protiv kadrova u Oružanim snagama BiH, zbog njihovog prisustva centralnoj ceremoniji obilježavanja neustavnog Dana Republike Srpske u Banjaluci.

Okolić tvrdi da je ovaj postupak još jedan dokaz da u BiH ništa ne funkcionira i da je neophodno da svi zajedno sjednu za isti stol i da se dogovore.

- Mnogo toga ima da se dogovori u BiH. Bilo bi dobro da se počne od onoga što je najmanje problematično za dogovor. Sigurno da neće biti ni pobijeđenih ni poraženih, nego da će biti doneseno kompromisno rješenje koliko se bude htjelo i odlučilo za dogovor kako da BiH funkcioniše - kaže Okolić.

On smatra da će u suprotnom BiH doći do kritičnog trenutka.


(Patria/Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.