15.1.2022. 12:31
0
Bešlagić 'uletio' kod Senada u emisiju pa zagalamio: Slušam vas hoće li rat neće rat! Ako će rat neka krene odmah ovdje iz studija!
Bešlagić: Na poso, ne mogu te više slušati! Ne mogu više slušati, nasikirali ste me, srce će me opaliti! Kakav si ti političar, a ne znaš krasti?! I ti bi vodio državu?!

Bešlagić: Na poso, ne mogu te više slušati! Ne mogu više slušati, nasikirali ste me, srce će me opaliti! Kakav si ti političar, a ne znaš krasti?! I ti bi vodio državu?!

Vukanović: Ovi što su na vlasti uzeli bi još miliona, a ne znaju za šta će im!

Bešlagić: Takva im nafaka! Slušam vas hoće li rat neće rat! Ako će rat neka krene odmah ovdje iz studija! Sutra napadamo trebinje, Doboj, BanjaLuka! Oni nas neka napadnu kod Brčkog! Istjeramo sve iz RS i dobijemo mi praznu RS! Onda nam dođu računi za struju i režije! I da svi odu koji će to narod naseliti te prostore! E tu imamo izbjeglice iz Afganistana!

Vukanović: Rekao sam Drašku da je mlad za kandidaturu za Predsjedništvo! Jelena Trivić je starija, nema nikakvih hipoteka i nacionalna stvar je da se ona kandiduje!

Senad: Ko će Dodiku na megdan?

Vukanović: Mislim da narod treba da odluči! Ja garantujem da ako ja prođem, da ću demontirati ovaj nakaradni sistem! Sjenice Predsjedništva bi bile otvorene za medije! Nikad ne bi znali gdje bih ušao u vanrednu kontrolu!

Bešlagić: On je meni za suda!


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.