27.1.2022. 12:18
0
Primadona Margit Tomik-Levy: Svaki dan se molim Bogu da se pobiju Hrvatska i Srbija, da konačno...
Ko god da pobijedi, mi građanski formatirani Bosanci bi profitirali. Svi naši Arkanovci, Šešeljevci, Dodikovci bi kao paravojska otišli na bojište pomoći kilavom hadumu Vulinu a isto tako ove Tute, Štele i ostali kockoglavi sa juga BiH bi pohrlili u pomoć nafiksanom vrhovniku...

Bivša primadona sarajevske opere Margit Tomik-Levy osvrnula se na svom Facebook profilu na aktuelne pregovore, kritikovala vođe bh. politike, te se osvrnula na aktuelnu političku i sigurnosnu krizu.

Njen postpod naslovom, Izbori ili reizbori,  prenosimo u cijelosti: 

"Po svoj prilici bez motika, kolaca i pajsera, nece biti izbora. Nezamislivo je svakome na kugli zemaljskoj, da ministar odbija isplatu prvog dela troškova za organizaciju izbora. U svakoj državi na svetu bi tog ustašiodnog ministra i njegovog poglavnika zapalili na smetljištu. Kod nas se šuti. CIK-ovci su se obratili za pomoc OHR-u da im to reši SS Sturmbannführer Schmidt. Taman posla. HDZ NDH-B i Treci Rajh su u najboljim poslovnim odnosima. Skoro braća. Taj bandit nije do sada baš ni na šta reagovao do danas. Uživa mrcina u carskom položaju, skuplja lovu za sigurnu starost isto kao Inzko.

NDH-B poglavnik Čović je najavio da ukoliko ga ne postave za doživotnog predsednika države, gotovo je sa izborima. Ponovice isto što je uradio u Mostaru. Opet niko ništa. Ni USA, ni EU a ni mi. I evo ga, realizuje pretnju. Njegov lični čistać kaloša i smrdljivih tena, NDH-B stožerni vodnik Bevanda ne da pare. Nema para, nema izbora. I tako oni misle dok se sve ne raspadne. Smrdljivi upišanko Milanović je proglasio Dodika nezamenjivim saradnikom u realizaciji zacrtanih planova. A, plan je rasturiti BiH, podeliti je između sebe a najmnogoljudniji narod sprćati na 23% teritorije…

Šta nama preostaje? Uzalud se nadati da se konacno narod probudi i uzme u ruke prigodan alat (gore pomenut) za temeljitu rekonstrukciju sistema. Nije to isti narod kao onaj od pre 30 godina. Ovi danas su lenje beskorisne kukavice. Ocekuju da nam pomognu EU, USA, UN… Ma haj`te molim vas. 25 godina nas gledaju kako sve dublje zapadamo u živo blato u koje su nas oni sami u Dejtonu naveli. Ako vam nije ništa jasno ni nakon kobajagi sankcija, e onda, šta cu vam ja uzalud pricati. Dodik sve besniji, ATV, hvala na ispitivanju, radi kao dragstor, Tegeltija bezbrižno muca i pljucka neke sekretarice… Vucić preko Pinka porucio Escobaru da pazi šta radi inace bi se moglo saznati za neke starlete koje mu je nabacivao….

Samo nam još Bog može pomoći. Ja se svaki dan molim Bogu da se pobiju Hrvatska i Srbija. Da konačno saznamo ko je lider na Balkanu. Ko god da pobedi, mi građanski formatirani Bosanci bi profitirali. Svi naši Arkanovci, Šešeljevci, Dodikovci bi kao paravojska otišli na bojište pomoći kilavom hadumu Vulinu a isto tako ove Tute, Štele i ostali kockoglavi sa juga BiH bi pohrlili u pomoć nafiksanom vrhovniku. Rat kao rat, ili bi izginuli ili bi kidnuli u logistiku. Elem BiH bi bila mirna, nacistički glasači bi ostavili kosti na frontu a mi bi BiH uredili po svom.

Na slici je jedna od karti koja visi u kabinetima domacih izdajnika.

Molim vas komentirajte šta hoćete ali bez slika i GIF-ova", napisala je Tomik-Levy.




(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.