31.3.2022. 17:40
0
Dodik kaže da je stajao u hodniku dok je na sjednici Predsjedništva BiH pričala Bisera Turković
Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH danas je napravio novi skandal na sjednici Predsjedništva BiH.

Podsjetimo, on je napustio dio sjednice Predsjedništva BiH kada je kao izvjestilac prisustvovala ministrica vanjskih poslova BiH, Bisera Turković.

Dodik je za RTRS pokušao da opravda svoj postupak, te kazao da je u potpunosti poštuje odluke Narodne skupštine RS i da se tako i danas ponašao.

“Biseru Turković ne želim da vidim kao izvjestioca jer ona ne zastupa politike Predsjedništva BiH. Јa sam ranije govorio, na prošloj sjednici, da neću da budem tu ako se ona pojavi, što sam i uradio. Izašao sam u hodnik i čekao dok su oni nešto završili. To, naravno, neće ništa škoditi, ja mogu da na sve te tačke dnevnog reda sada i koje su drugi put iznesem vitalni nacionalni interes ako se odlučim. Ako ne, onda ćemo te neke stvari pustiti. Radi se čisto o agremanima što nije neka teška priča ili nešto što bi moglo da bude važno. Mislim da je važnije da damo do znanja da ona ne može tako da se ponaša”, naveo je Dodik.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.